Nova sezona klizanja u Čazmi iz zraka

Nova sezona klizanja u Čazmi

Nova sezona klizanja u Čazmi

Unatoč neizvjesnosti oko termina početka rada klizališta zbog pandemije, Ice Wonderland klizalište u Čazmi otvorilo je sezonu klizanja treće godine zaredom na radost svih, posebno djece. Klizalište je ove godine bilo vrlo posjećeno. Jedan od razloga zasigurno je to što je ujedno bilo i jedino klizalište u Županiji. Redovito smo zaprimali rezervacije iz cijele županije. Vikendom su čak i obitelji iz Zagreba i okolice dolazile da uživaju na klizalištu u Čazmi, neki i prevalivši više od 120 km.

Već po otvorenju klizališta tražila se karta više, međutim s obzirom da smo ove godine/sezone bili ograničeni brojem klizača na klizalištu, kartu više nije bilo moguće dobiti. Međutim, moguće je bilo rezervirati kartu za sljedeći termin. Taj organizacijski potez pohvalili su mnogi, jer na klizalištu nije bilo gužve u niti jednom trenutku. Klizači su mogli imati kvalitetno iskustvo klizanja s više nego dovoljno prostora za klizanje, kao i održavanje socijalne distance.

Odlukom o produljenju školskih praznika, gradonačelnik je donio odluku i o produljenju sezone klizanja. Radi toga su djeca u Čazmi, imala zabavu, sport, hokejaške treninge i rekreaciju osiguranu za vrijeme cijelog trajanja školskih praznika i djeca su to naravno dočekala s velikom radošću.