Rolalište Arena Zagreb

ROLALIŠTA

PRODAJA I NAJAM ROLALIŠTA

Rolanje je nova zabavna sportska animacija u Ice Wonderland ponudi za otvorene i zatvorene prostore idealna za korištenje tijekom cijele godine.

U vremenu izvan zimske klizačke sezone odaberite najam ili prodaju rolališta vrhunske kvalitete koje projektiramo, postavljamo, demontiramo, a nudimo i dodatnu usluge vođenja i upravljanja rolališta, kao i Fun factory zabavni sadržaj s programom za posjetitelje. 

Mobilna i fiksna rolališta projektiraju se prema željenoj lokaciji klijenta, infrastrukturnim i ostalim mogućnostima za koje pripremamo projektne prijedloge, kako bi vizualno prikazali opcije koje se uklapaju prema traženim karakteristikama. S obzirom na prostor i veličinu lokacije, te vremenski period, otvorenost, zatvorenost ili natkrivenost prostora u ponudi izrađujemo prijedlog oblika rolališta koji bi zadovoljio potrebe i mogućnosti koncepta.

KLJUČ U RUKE ROLALIŠTA

KLJUČ U RUKE

Ova usluga nudi mogućnost realizacije po principu ključ u ruke gdje osim osmišljavanja idejnog rješenja, projektiranja, postavljanja, održavanja i demontaže, nudimo i vođenje rolališta, animaciju i škole rolanja u sklopu Fun factory.

Koncept obuhvaća usluge najma ili prodaje rolališta raznolikih veličina i oblika koji se mogu prilagoditi vašim potrebama i infrastrukturnim mogućnostima.
Zabava idealna za podizanje turističke ponude destinacije i manifestacija dati će sportsko-rekreacijski doprinos zabavi za sve generacije.

NAJAM OPREME ZA ROLALIŠTA

PRODAJA I NAJAM ROLALIŠTA

Prodaja ili najam rolališta su naše usluge kojima omogućavamo realizaciju u najkraćem roku kako bismo vam osigurali maksimalno iskorištavanje benefita sezone.

Također kao uslugu svojim klijentima uključujemo i uslugu najma modernih rola za djecu i odrasle kao i ostalih rekvizita, te mogućnost osiguravanja osoblja za naplatu ulaznica i sadržaja.

GALERIJA