KLIZALIŠTA

Klizališta su postala nezaobilazno mjesto susreta, zabave i sporta za djecu i odrasle. Klizališta koja klijenti odlučuju koristiti komercijalno vraćaju uložena sredstva i ostvaruju zaradu. Stoga se gradovi i tvrtke kako bi poboljšali svoju turističku ponudu ili nagradili svoje građane i klijente sve češće odlučuju za najam klizališta te organizaciju raznih događanja na njima.

MOBILNA I FIKSNA KLIZALIŠTA

Mobilna i fiksna klizališta karakteristična su po svojim izvedbama u različitim oblicima, te se mogu postavljati na otvorenom, zatvorenom ili natkrivenom prostoru na traženi vremenski period kao montažno klizalište ili trajno kao fiksno klizalište.  

KLIZALIŠTA SA LEDENIM STAZAMA I LEDENIM TOBOGANIMA

Ice Wonderland mobilna i fiksna klizališta obogaćujemo ledenim stazama i ledenim toboganima te ih povezujemo u jednu cjelinu kako bismo korisnicima pružili još zanimljivije iskustvo i doživljaj na ledu.

LEDENI PARKOVI

Ledeni parkovi su vrlo složen oblik klizališta gdje se nekoliko klizališta povezuje stazama i ledenim toboganima. Dodatno, ledeni park može se obogatiti bob stazama, prostorima dječjeg ledenog sniježnog parka za sanjkanje, grudanje, igru na snijegu, te dodatnim sadržajima poput  autića i bicikala za led te tuba na ledu.