KLIZALIŠTA

IceWonderland_najam_klizalista

PRODAJA I NAJAM KLIZALIŠTA

Klizališta su postala nezaobilazno mjesto susreta, zabave i sporta za djecu i odrasle. Klizališta koja klijenti odlučuju koristiti komercijalno vraćaju uložena sredstva i ostvaruju zaradu. Stoga se gradovi i tvrtke kako bi poboljšali svoju turističku ponudu ili nagradili svoje građane i klijente sve češće odlučuju za najam klizališta, te organizaciju raznih događanja na njima.

Mobilna_i_fiksna_klizalista_HR

MOBILNA I FIKSNA KLIZALIŠTA

Mobilna i fiksna klizališta karakteristična su po svojim izvedbama u različitim oblicima, te se mogu postavljati na otvorenom, zatvorenom ili natkrivenom prostoru na traženi vremenski period, kao montažno klizalište ili trajno kao fiksno klizalište. 

Prema željenoj lokaciji klijenta, infrastrukturnim i ostalim mogućnostima pripremamo projektne prijedloge kako bi vizualno prikazali opcije koje se uklapaju prema svim karakteristikama. Kako bi maksimalno iskoristili prostor, uzeli u obzir atraktivnost i svrhu klizališta pružamo uslugu izrade elipsnog, kvadratnog ili okruglog klizališta.

Klizalista_sa_ledenim_stazama_i_ledenim_toboganima_HR

KLIZALIŠTA S LEDENIM STAZAMA I LEDENIM TOBOGANIMA

Ice Wonderland mobilna i fiksna klizališta obogaćujemo ledenim stazama i ledenim toboganima, te ih povezujemo u jednu cjelinu kako bismo korisnicima pružili još zanimljivije iskustvo i doživljaj na ledu. Tako klizališta mogu biti povezana različitim zabavnim ledenim atrakcijama kojima je moguće proširiti ukupnu ledenu površinu i prilagoditi je lokaciji. Kako bi ledene staze i tobogani pružili još bolju zabavu, u Ice Wonderland Fun factory u svojoj ponudi ima brojne ledene tube, autiće, bicikle i ostale ledene pomagače.

Ledeni_parkovi_HR

LEDENI PARKOVI

Ledeni parkovi su vrlo složen oblik klizališta gdje se nekoliko klizališta povezuje stazama i ledenim toboganima, tvoreći tako cjelinu koja pokriva veliku površinu. Dodatno, ledeni park može se obogatiti bob stazama, prostorima dječjeg ledenog snježnog parka za sanjkanje, grudanje, igru na snijegu, te dodatnim sadržajima poput autića i bicikala za led te tuba na ledu iz ponude Ice Wonderland Fun factory.

Ledeni parkovi tako daju maksimalan doživljaj ledene čarolije za sve generacije pružajući tako atrakcije za djecu, površine za sportska natjecanja, škole klizanja, predstave ili duge klizačke pruge.


FIKSNA I OLIMPIJSKA KLIZALIŠTA

Olimpijsko-klizaliste-Arena-Zagreb

Ovisno o željama klijenta, dizajniramo, proizvodimo te montiramo fiksna klizališta rekreativna ili profesionalna svih veličina, prilagođena određenoj lokaciji u zatvorenom ili otvorenom prostoru.

Fiksna klizališta iz naše ponude odnose se na manja rekreativna fiksna klizališta, fiksna profesionalna klizališta namijenjenih za sportske dvorane te profesionalna olimpijska klizališta.

PRIVATNA KLIZALIŠTA – MINI ICE WONDERLAND 

Ice Wonderland fun factory

Ukoliko želite privatno uživati na ledu te provesti čarobno vrijeme s obitelji i prijateljima u vlastitom dvorištu ili na drugom privatnom posjedu, privatna klizališta Mini Ice Wonderland idealan su izbor. Mini hokejaške obiteljske utakmice, privatne disco zabave na ledu, privatni satovi klizanja i umjetničkog klizanja, proslava rođendana za djecu i odrasle, samo su neke od aktivnosti koje možete provoditi na privatnom Mini Ice Wonderland klizalištu.

Mini klizališta prilagođavamo vašoj lokaciji, te su moguće izvedbe već od 50m2.

GALERIJA

ZATRAŽITE PONUDU