Naslovnica

Klizalište shopping centar - eisbahnen - ice parks mall- drsališče - Z centar
Klizalište s toboganom - eisbahnen - ice parks croatia - drsališče Karlovac 1
Hvar klizalište - eisbahnen - ice park croatia - drsališče
Klizalište u Koprivnici - eisbahnen - ice park croatia - drsališče
IceWonderland_klizanje_ice_parks-eisbahnen_skaten_drsanje
Ice Wonderland - klizalište u Koprivnici
IceWonderland_klizališta_ice_rinks-eisbahnen_drsališč
previous arrow
next arrow
Slider

DOBRO DOŠLI U ICE WONDERLAND®️ TVORNICU LEDENE ČAROLIJE


Naša ledena priča započela je 2011. godine. Iza nas je 11 godina predanog rada, iskustva, ulaganja u zaposlenike te razvoj i kvalitetu opreme. Ponosni smo na svaku godinu našeg rada, svaki realizirani ledeni projekt, a osobito se veselimo projektima koji dolaze.

NAJAM I PRODAJA KLIZALIŠTA I LEDENIH PARKOVA

Ice Wonderland®️ je vodeća tvrtka za proizvodnju, iznajmljivanje i prodaju opreme za mobilna i fiksna klizališta, te provedbu i organizaciju događanja na ledenim površinama. Naša oprema i usluge mogu zadovoljiti sve zahtjeve klijenata, od velikih projekata Olimpijskih klizališta na otvorenom, ledenih parkova, manjih mobilnih klizališta pa sve do uređenja izložbenih prostora i organiziranja evenata. Neprestanim ulaganjem u naše zaposlenike i opremu osiguravamo najveću kvalitetu proizvoda te realiziramo individualne ideje i želje naših klijenata. Ono što nas čini vodećima uz višegodišnje iskustvo, individualan pristup te niz zadovoljnih klijenata, svakako su i brojne dodatne usluge koje osiguravamo, poput vođenja klizališta, organiziranje evenata, sportskih događanja te škole klizanja i/ili hokeja. Naša je misija neprestano stvarati ledenu čaroliju kroz klizališta i ledene parkove koji su za djecu i odrasle ugodno mjesto za zabavu, sport, rekreaciju ili blagdanske trenutke.

NOVO U PONUDI

PRODAJA I NAJAM ROLALIŠTA

Rolanje je nova zabavna sportska animacija u Ice Wonderland ponudi za otvorene i zatvorene prostore idealna za korištenje tijekom cijele godine. U vremenu izvan zimske klizačke sezone odaberite najam ili prodaju rolališta vrhunske kvalitete koje projektiramo, postavljamo, demontiramo, a nudimo i dodatnu usluge vođenja i upravljanja rolališta, kao i Fun factory zabavni sadržaj s programom za posjetitelje. Mobilna i fiksna rolališta projektiraju se prema željenoj lokaciji klijenta, infrastrukturnim i ostalim mogućnostima za koje pripremamo projektne prijedloge, kako bi vizualno prikazali opcije koje se uklapaju prema traženim karakteristikama. S obzirom na prostor i veličinu lokacije, te vremenski period, otvorenost, zatvorenost ili natkrivenost prostora u ponudi izrađujemo prijedlog oblika rolališta koji bi zadovoljio potrebe i mogućnosti koncepta.

USLUGE

PROJEKTIRANJE

Projektiramo optimalna ledena rješenja kako bi zajedno s klijentima kreirali odgovarajući projekt. Pri procesu izrade projekta uzimamo u obzir željenu vrstu klizališta i ledenih parkova, te projektiramo plan sukladno lokaciji i postojećoj infrastrukturi koja bi zadovoljila sve potrebe klijenta, vremenske uvjete i popratne sadržaje uz klizališta i ledene parkove.

NAJAM I PRODAJA

Prema dogovorenom projektu klijentu nudimo mogućnost najma ili kupovine klizalište i potrebne opreme mobilnih i fiksnih klizališta, kao i ledenih parkova. Prema odluci o najmu ili kupovini klizališta i ledenih parkova, dodatne opreme te ostalih usluga, pripremamo svu potrebnu dokumentaciju, plan provedbe i hodogram realizacije.

STANDARDNA I DODATNA OPREMA

Standardna dodatna oprema klizališta i ledenih parkova obuhvaća klizaljke, pomagače pri klizanju te grebalice za led, koje će omogućiti jednostavno i kvalitetno održavanje ledenih površina i zabavu, kako bi pružili nezaboravno klizačko iskustvo svim posjetiteljima. Na zahtjev klijenata postoji mogućnost i dobavljanja ostale opreme za događanja.

MONTAŽA I DEMONTAŽA

Naš tim sudjeluje u cjelokupnom procesu montaže i demontaže, koji uključuje transport opreme na lokaciju, sastavljanje klizališta i ledenih parkova u dogovorenom vremenskom roku. Uz to osiguravamo pripremu ledenih površina za otvorenje i puštanje u rad, kao i demontažu koja se izvršava na dogovoreni dan u najkraćem mogućem roku.

PODRŠKA,SERVIS i ODRŽAVANJE

Naša tehnička podrška dostupna je svaki dan kako bi vam stajala na usluzi za sva pitanja oko tehničkog funkcioniranja klizališta i ledenih parkova, kao i rješavanje eventualnih poteškoća ili nejasnoća tijekom trajanja klizališne sezone, kako bi se neželjene situacije otklonile čim prije, a ledeno klizačko iskustvo trajalo čim duže.

UPRAVLJANJE I VOĐENJE

Našim klijentima nudimo princip “ključ u ruke”, pri čemu naš stručni tim upravlja cjelokupnim klizalištem, zaposlenicima, održavanjem i vođenjem klizališta – što podrazumijeva naplatu, kontrolu rada, te svakodnevno održavanje opreme, kao i Fun factory – mogućnost organizacije događanja na ledu poput škola klizanja, natjecanja i predstava.

Tražite zabavu na ledu?

PROJEKTI

ICE WONDERLAND®️ U HRVATSKOJ I EUROPI

2011. – 2023.

10+

europskih zemalja

12+

godina iskustva

55+

gradova u Hrvatskoj i BiH

130+

postavljenih klizališta u Hrvatskoj i Europi

250+

škola klizanja i zabavnih programa na ledu

1.500.000+

zadovoljnih klizača

MEDIJI O NAMA

NOVOSTI


 • Georgina Rodriguez predstavila Ice Wonderland klizalište 50 milijuna pratitelja na Instagramu
  Georgina Rodriguez, oduševila je svoje obožavatelje na Instagramu dijeleći prekrasan video iz svog doma u Madridu. U videu je prikazala svoje privatno Ice Wonderland klizalište, koje je postavljeno ekskluzivno za nju i njenu obitelj. Njihovo privatno ekskluzivno klizalište dodatno je obogatilo njihov dom i omogućilo im da uživaju u klizanju iz udobnosti vlastitog doma. S…
 • Ice Wonderland klizališta s LED Rasvjetom – nova dimenzija klizanja
  Ice Wonderland tvrtka specijalizirana za proizvodnju i dizajn klizališta osim što predvodi najnovije trendove znatne resurse ulaže I u razvoj proizvoda I kreiranje invacija. jedan Jedan od naših najnovijih dodataka na našim klizalištima već drugu godinu zaredom je LED rasvjeta koju postavljamo unutar ledene plohe. Ova svjetlosna tehnologija donosi nevjerojatnu estetiku i čaroliju klizanja čini…
 • Ice Wonderland ekskluzivno privatno klizalište za Georginu Rodriguez
  Ice Wonderland, renomirana tvrtka specijalizirana za dizajn, proizvodnju i postavljanje klizališta, nedavno je postavila jedno od svojih ekskluzivnih privatnih klizališta u Madridu u dvorištu Georgine Rodriguez i njezine obitelji. Ovo ekskluzivno klizalište predstavlja spoj visokokvalitetne izrade i elegantnog dizajna, pružajući nezaboravno iskustvo klizanja za privatnu upotrebu. “Ovo je bila jedinstvena prilika za nas da pokažemo…
 • Kako su uz Ice Wonderland klizališta klijenti iz cijele Europe ostvarili dodatnu promociju i profit
  Brojni shopping centri, ugostiteljski objekti, hotelski objekti ili organizirane manifestacije prepoznali su Ice Wonderland kao neizostavnog partnera u poboljšanju i obogaćivanju svoje ponude, a time i cijelog poslovanja.

ZASTUPNIŠTVO WM Ice Technics

Zastupnik WM Ice Technics
WM-Ice-Technics-Logo

Strojevi za održavanje leda

PONOSNI ČLAN SVJETSKE UDRUGE ZABAVNIH PARKOVA I ATRAKCIJA