NASLOVNICA

Ice Wonderland - klizalište u Koprivnici
previous arrow
next arrow
Slider

IZPOSOJA IN PRODAJA DRSALIŠČ IN LEDENIH PARKOV

Ice Wonderland je eno izmed vodilnih podjetij v proizvodnji, najemu ter prodaji opreme za mobilna in fiksna drsališča ter za vodenje in organizacijo dogodkov na ledenih površinah. Naša oprema in storitve lahko zadoščajo vsem zahtevam odjemalcev, od velikih projektov Olimpijskih drsališč na odprtem, ledenih parkov, manjših mobilnih drsališč pa vse do urejevanja razstavnih prostorov in organiziranja dogodkov. Z nenehnim vlaganjem v naše zaposlene in opremo zagotavljamo največjo kakovost izdelkov ter realiziramo posamezne ideje in želje naših odjemalcev. Tisto, kar nas dela vodilne na tem področju, poleg večletnih izkušenj, individualnega pristopa ter serije zadovoljnih odjemalcev, so vsekakor tudi številne dodatne storitve, ki jih zagotavljamo, kot je vodenje drsališč, organiziranje dogodkov, športnih dogodkov, ter šole drsanja in/ali hokeja. Naše poslanstvo je nenehno ustvarjati ledeno pravljico s pomočjo drsališč in ledenih parkov, ki pa so za otroke kot tudi za odrasle ugodno mesto za zabavo, šport, rekreacijo ali praznične trenutke.

STORITVE

PROJEKTIRANJE

Projektiramo optimalne ledene rešitve, ki bi ustrezale strankam, s katerimi bi lahko skupaj kreirali določen projekt. V procesu izdelave projekta v poštev vzamemo tudi želeno vrsto drsališča in ledenih parkov, ter projektiramo načrt v skladu z lokacijo in infrastrukturo, ki že obstaja in ki bi lahko zadovoljila vsem potrebam strank, vremenskim razmeram in dodatnim vsebinam ob drsališčih in ledenih parkov.

NAJEM IN PRODAJA

Po sprejetem projektu, stranki omogočamo možnosti najema ali nakupa drsališča in ostale opreme mobilinih in fiksnih drsališč ter ledenih parkov. Na podlagi odločbe o najemu ali nakupu drsališča in ledenih parkov, dodatne opreme ali drugih storitev, pripravljamo vso potrebno dokumentacijo, načrt izvajanja ter hodogram realizacije.

STANDARDNA IN DODATNA OPREMA

Standardna in dodatna oprema drsališča in ledenih parkov zajema drsalke, pomočnike ob drsanju, ter strgala za led, ki bojo omogočala enostavno in kakovostno vzdrževanje ledenih površin, kot tudi zabavo, ki bo lahko omogočila nepozabno izkušnjo drsanja vsem obiskovalcem. Na zahtevo stranke obstaja tudi možnost ponudbe druge opreme za različne dogodke na ledu.

MONTAŽA IN DEMONTAŽA

Naša ekipa sodeluje na splošno v procesu montaže in demontaže, ki vključuje transport opreme na lokacijo, sestavljanje drsališča in ledenih parkov v dogovorjenem časovnem obdobju. Poleg tega, zagotavljamo pripravo ledenih površin ob odprtju ter zagonu drsališča, kot tudi demontažo, ki se izvaja na vnaprej dogovorjen dan in v najkrajšem možnem časovnem obodobju.

PODPORA, SERVIS IN VZDRŽEVANJE

Naša tehnična podpora je dostopna vsak dan – tako smo vam na razpolagi v primeru vprašanj glede tehničnega funkcioniranja drsališča in ledenih parkov, kot tudi za eventuelno reševanje težav ali dvoumnosti tekom drsališčne sezone. To storimo, da bi se neželene situacije čimprej rešile, izkušnja drsanja pa trajala čim dlje.

UPRAVLJANJE IN VODENJE

Našim strankam nudimo princip “ključ v roke”, pri čemer naša strokovna ekipa upravlja z celotnim drsališčem, z zaposlenimi, z vzdrževanjem in vodenjem drsališča, kar pomeni obračun, kontrolo dela, ter vsakodnevno vzdrževanje opreme, kot tudi Fun factory – možnost organizacije dogodkov na letu kot so šole drsanja, tekmovanja in predstave.

Iščete ledeno zabavo?

PROJEKTI

2011. – 2021.

10+

let izkušenj

450.000+

zadovoljnih drsalcev

123+

šole za drsanje

78+

zabavnih in športnih programov na ledu

Ice Wonderland®️ v regiji