NASLOVNICA

IceWonderland_klizališta_ice_rinks-eisbahnen_drsališč
IceWonderland_klizanje_ice_parks-eisbahnen_skaten_drsanje
Ice Wonderland - klizalište u Koprivnici
previous arrow
next arrow
Slider

DOBRO DOŠLI V ICE WONDERLAND®️ TOVARNO LEDENE ČAROLIJE

“Naša ledena pravljica se je začela leta 2011. Za nami je 10 let predanega dela,
izkušenj, vlaganja v zaposlene ter v razvoj in kvaliteto opreme. Ponosni smo na vsako leto
našega dela, vsak realizirani ledeni projekt. Še posebej se veselimo projektov, ki šele prihajajo.“

IZPOSOJA IN PRODAJA DRSALIŠČ IN LEDENIH PARKOV

Ice Wonderland je eno izmed vodilnih podjetij v proizvodnji, najemu ter prodaji opreme za mobilna in fiksna drsališča ter za vodenje in organizacijo dogodkov na ledenih površinah. Naša oprema in storitve lahko zadoščajo vsem zahtevam odjemalcev, od velikih projektov Olimpijskih drsališč na odprtem, ledenih parkov, manjših mobilnih drsališč pa vse do urejevanja razstavnih prostorov in organiziranja dogodkov. Z nenehnim vlaganjem v naše zaposlene in opremo zagotavljamo največjo kakovost izdelkov ter realiziramo posamezne ideje in želje naših odjemalcev. Tisto, kar nas dela vodilne na tem področju, poleg večletnih izkušenj, individualnega pristopa ter serije zadovoljnih odjemalcev, so vsekakor tudi številne dodatne storitve, ki jih zagotavljamo, kot je vodenje drsališč, organiziranje dogodkov, športnih dogodkov, ter šole drsanja in/ali hokeja. Naše poslanstvo je nenehno ustvarjati ledeno pravljico s pomočjo drsališč in ledenih parkov, ki pa so za otroke kot tudi za odrasle ugodno mesto za zabavo, šport, rekreacijo ali praznične trenutke.

STORITVE

PROJEKTIRANJE

Projektiramo optimalne ledene rešitve, ki bi ustrezale strankam, s katerimi bi lahko skupaj kreirali določen projekt. V procesu izdelave projekta v poštev vzamemo tudi želeno vrsto drsališča in ledenih parkov, ter projektiramo načrt v skladu z lokacijo in infrastrukturo, ki že obstaja in ki bi lahko zadovoljila vsem potrebam strank, vremenskim razmeram in dodatnim vsebinam ob drsališčih in ledenih parkov.

NAJEM IN PRODAJA

Po sprejetem projektu, stranki omogočamo možnosti najema ali nakupa drsališča in ostale opreme mobilinih in fiksnih drsališč ter ledenih parkov. Na podlagi odločbe o najemu ali nakupu drsališča in ledenih parkov, dodatne opreme ali drugih storitev, pripravljamo vso potrebno dokumentacijo, načrt izvajanja ter hodogram realizacije.

STANDARDNA IN DODATNA OPREMA

Standardna in dodatna oprema drsališča in ledenih parkov zajema drsalke, pomočnike ob drsanju, ter strgala za led, ki bojo omogočala enostavno in kakovostno vzdrževanje ledenih površin, kot tudi zabavo, ki bo lahko omogočila nepozabno izkušnjo drsanja vsem obiskovalcem. Na zahtevo stranke obstaja tudi možnost ponudbe druge opreme za različne dogodke na ledu.

MONTAŽA IN DEMONTAŽA

Naša ekipa sodeluje na splošno v procesu montaže in demontaže, ki vključuje transport opreme na lokacijo, sestavljanje drsališča in ledenih parkov v dogovorjenem časovnem obdobju. Poleg tega, zagotavljamo pripravo ledenih površin ob odprtju ter zagonu drsališča, kot tudi demontažo, ki se izvaja na vnaprej dogovorjen dan in v najkrajšem možnem časovnem obodobju.

PODPORA, SERVIS IN VZDRŽEVANJE

Naša tehnična podpora je dostopna vsak dan – tako smo vam na razpolagi v primeru vprašanj glede tehničnega funkcioniranja drsališča in ledenih parkov, kot tudi za eventuelno reševanje težav ali dvoumnosti tekom drsališčne sezone. To storimo, da bi se neželene situacije čimprej rešile, izkušnja drsanja pa trajala čim dlje.

UPRAVLJANJE IN VODENJE

Našim strankam nudimo princip “ključ v roke”, pri čemer naša strokovna ekipa upravlja z celotnim drsališčem, z zaposlenimi, z vzdrževanjem in vodenjem drsališča, kar pomeni obračun, kontrolo dela, ter vsakodnevno vzdrževanje opreme, kot tudi Fun factory – možnost organizacije dogodkov na letu kot so šole drsanja, tekmovanja in predstave.

Iščete ledeno zabavo?

PROJEKTI

2011. – 2021.

10+

let izkušenj

450.000+

zadovoljnih drsalcev

123+

šole za drsanje

78+

zabavnih in športnih programov na ledu

Ice Wonderland®️ v regiji

NOVICE

 • KMALU NAČRTUJEMO NOVO ICE WONDERLAND SEZONO DRSANJA NA PODROČJU HRVAŠKE IN V TUJINI
  Prvi znaki jeseni za nas pomenijo začetek nove Ice Wonderland sezone drsanja. Z željo da bi čimprej dogovorili in vse pravočasno pripravili za Ice Wonderland drsališča, ledene parke in steze, ki prihajajo v različnih krajih Hrvaške kot tudi tujine, je že masikatero mesto začelo z načrtovanjem sezone drsanja. Zelo se veselimo začetka nove sezone drsanja,…
 • POLETNA SEZONA DRSANJA V ZAGREBU
  Čakali smo na toplo na vreme, z njim pa tudi na poletne aktivnosti. V Ice Wonderlendu smo komaj čakali na prvo sezono rolanja. Rolanje je ena izmed priljubljenih oblik rekreacije majhnih in velikih. Je idealna za druženje s prijatelji in družino. Zato nas letos še posebej veseli novost v naši ponudbi – steze za rolanje.…
 • NOVOST V ICE WONDERLAND PONUDBI – NAJEM IN PRODAJA STEZE ZA ROLANJE
  Vsako leto našo Ice Wonderland storitev dvigamo na novo raven – vlagamo v kakovost ponudbe, širimo asortiman, pospešujemo logistiko, raziskujemo nove tehnologije in koncepte, dodajamo vrednost izdelkom, da bi investicija bila lahko dobičkonosna ter da bi na ta način s svojimi storitvami pružili “ključ v roke” našim strankam za športno in zabavno animacijo med zimsko…
 • Ice Wonderland®️ novi logotip
  Za nami je naših prvih 10 let na ledu. Ob desetem rojstnem dnevu vam predstavljamo nov Ice Wonderland logotip. Z modernejšim in enostavnejšim oblikovanjem vstopamo v novo Ice Wonderland obdobje, za katerega bi radi želeli, naj traja skozi vse leto. Naš pingvin, čeprav v nekoliko spremenjeni izdaji, je še naprej glavni igralec v Ice Wonderlandu…

PONOSNI ČLAN SVETOVNE ORGANIZACIJE ZA ŠPORT IN REKREACIJO