FUN FACTORY

IceWonderland_najem_drsalisc
ICE WONDERLAND ŠOLA DRSANJA

ICE WONDERLAND ŠOLA DRSANJA

Na vseh drsališčih, za katere obstaja takšna potreba, nudimo možnost organiziranja šole drsanja za vse starostne skupine. Šola drsanja je lahko osnovna ali napredna. Osnovna šola drsanja usposablja udeležence za samostojno drsanje, medtem ko napredna šola drsanja usposablja udeležence za izvedbo dodatnih drsalnih elementov.
Ice Wonderland šolo drsanja vodijo trenerji z dolgoletno izkušnjo. Poleg šole drsanja izdelujemo tudi urnik šole drsanja in sestavljamo drsalne skupine, da bi lahko zadovoljili zahtevam vseh obiskovalcev. Ob koncu drsalne sezone je mogoče organizirati različna tekmovanja za vse starostne skupine ter podelitev nagrad za najboljše drsalce.

ZABAVNI IN ŠPORTNI DEL PROGRAMA - ŠOLA DRSANJA

ICE WONDERLAND ZABAVNI IN ŠPORTNI PROGRAM

Zabavni in športni program je predviden za celotno lokalno, kot tudi širšo lokalno skupnost. V kolikor bi za manifestacijo, ki jo organizirate, želeli še dodatno obogatiti s programom na ledu, lahko za vas oblikujemo in organiziramo dodatni Ice Wonderland zabavno-športni program na ledu.
Prav tako, nudimo možnost organizacije različnih dogajanj na drsališču, kot so športna gostovanja, hokejske tekme juniorjev ali seniorjev, nastopi plesnih skupin, sponzorskih sodelovanj ali tematskih predstav na ledu za otroke in starše.

ŠOLA DRSANJA - SNEG

ICE WONDERLAND SNEG

Snežak in snežne kepe so neizogibni deli pravih zimskih in prazničnih trenutkov in so dodatna zabava za vse obiskovalce drsališča.
S pomočjo snega se lahko izdela še dodatni prostor ob drsališču za snežno zabavo, kot sta deskanje na snegu ali sankanje. Za najmlajše ali pa malo starejše otroke in njihove starše je na ta način zagotovljen še en dodatni prostor za druženje in ustvarjanje spominov.
Ice Wonderland sneg lahko prenaša tudi višje temperature in ga je mogoče nastaviti v zaprtih, kot tudi v odprtih prostorih, ter na lokacijah ob morju.

ŠOLA DRSANJA - FUN FACTORY

ICE WONDERLAND FUN FACTORY

Ice Wonderland Fun factory je dodaten koncept zabave na Ice Wonderland drsališčih. Gre za celotni model upravljanja drsališča, organiziranja dodatnih programov in dogajanj ter zagotavljanja dodatnih pripomočkov za zabavo na ledu.
V naši dodatni ponudbi zabave lahko poiščete majhne avte ali kolesa za led, ki lahko navdušijo vsakega obiskovalca. Prav tako, z izdelavo ledenih toboganov ponujamo tube za led, s katerimi zagotavljamo nepozabno izkušnjo na ledu.

GALERIJA

Iščete ledeno zabavo?