DRSALIŠČA

PRODAJA IN NAJEM DRSALIŠČ

Drsališča so postala neizogibno mesto srečanj, zabave in športa kot za otroke, tako tudi za odrasle. Drsališča, za katere se odjemalci odločijo uporabljati jih, komercialno povrnejo vložena sredstva in dosegajo zaslužek. Ravno zaradi tega, se mesta in podjetja vse pogosteje odločajo za namestitev drsališč in organizacijo različnih dogodkov na njih, da bi lahko izboljšali svojo turistično ponudbo in nagradili svoje meščane ter odjemalce.

MOBILNA IN FIKSNA DRSALIŠČA

Mobilna in fiksna drsališča so značilna po svojih izvedbah v različnih oblikah, saj se lahko postavijo na odprtem, zaprtem ali pa na pokritem prostoru za določeno iskano časovno obdobje, kot montažno drsališče ali kot trajno fiksno drsališče.

DRSALIŠČA Z LEDENIMI STEZAMI IN LEDENIMI TOBOGANI 

Mobilna in fiksna drsališča Ice Wonderland popestrimo z ledenimi stezami in ledenimi tobogani ter jih povezujemo v eno enoto, da bi odjemalci lahko doživeli še bolj zanimive izkušnje ter doživetja na ledu.

LEDENI PARKI 

Ledeni parki so zelo kompleksen oblik drsališč, v katerem se nekaj drsališč povezuje s pomočjo stez in ledenih toboganov. Ledeni park se lahko obogati z dodatnimi atrakcijami kot je bob steza, prostor z otroškim ledenim parkom za sankanje, prostor za boj s snežnimi kepami, prostor za igro v snegu, ter dodatnimi ponudbami majhnih vozil (avti, kolesa) za led ali pa tub za led. 

GALERIJA