FUN FACTORY

IceWonderland_najam_klizalista
Ice Wonderland - Škola klizanja

ICE WONDERLAND ŠKOLA KLIZANJA

Na svim klizalištima na kojima postoji potreba imamo mogućnost organiziranja škole klizanja za sve uzraste. Škola klizanja može biti osnovna i napredna. Osnovna škola klizanja osposobljava polaznike za samostalno klizanje dok napredna škola klizanja osposobljava polaznike za izvođenje dodatnih klizačkih elemenata. 

Ice Wonderland školu klizanja predvode treneri s dugogodišnjim iskustvom. Uz školu klizanja izrađujemo raspored škole klizanja, te sastavljanje klizačkih grupa, kako bi se zadovoljili zahtjevi svih posjetitelja. Na kraju klizačke sezone moguće je organizirati različita natjecanja za sve uzraste te podjelu nagrada za najbolje klizače. 

Ice Wonderland zabavni i sportski program - Škola klizanja

ICE WONDERLAND ZABAVNI I SPORTSKI PROGRAM

Zabavni i sportski program namijenjen je cjelokupnoj lokalnoj, ali i široj zajednici. Ukoliko želite manifestaciju koju organizirate dodatno obogatiti i programom na ledu za vas možemo osmisliti i organizirati dodatni Ice Wonderland zabavni i sportski program na ledu.

Mogućnost organizacije različitih vrsta događanja na klizalištu, poput sportskih gostovanja, hokejaških utakmica juniora ili seniora,  nastupi plesnih skupina, sponzorskih suradnji ili tematske predstave na ledu za djecu i roditelje. 

Ice Wonderland snijeg - škola klizanja

ICE WONDERLAND SNIJEG

Snjegovići i grudanje nezaobilazni su dio onih pravih zimskih blagdanskih trenutaka te su i dodatna  zabava za sve posjetitelje klizališta. 

Snijegom se može izraditi dodatni prostor pored klizališta za snježnu zabavu poput grudališta ili sanjkališta. Za najmlađu ili onu malo stariju djecu i njihove roditelje na taj je način osiguran još jedan dodatni prostor za druženje i stvaranje uspomena. 

Ice Wonderland snijeg može izdržati i više temperature te ga je moguće postaviti i u otvorenim i u zatvorenim prostorima, te lokacijama uz more.

ICE WONDERLAND FUN FACTORY - autići i škola klizanja

ICE WONDERLAND FUN FACTORY

Ice Wonderland Fun factory dodatni je koncept zabave na Ice Wonderland klizalištima. Odnosi se na cjelokupni model upravljanja klizalištem, organiziranja dodatnih programa i događanja te osiguravanjem dodatnih pomagala za zabavu na ledu.

U našoj dodatnoj ponudi zabave možete pronaći autiće ili bicikle za led na klizalištima koji oduševljavaju sve posjetitelje. Također, izgradnjom ledenih tobogana osiguravamo i tube za led koje pružaju nezaboravno iskustvo na ledu.

GALERIJA

TRAŽITE ZABAVU NA LEDU?