DODATNA OPREMA ZA ZABAVU

DODATNA OPREMA ZA ZABAVU

Oprema za klizališta - pomagači za led - klizanje

POMAGAČI ZA LED

Uz pomagače za led učenje klizanja je jednostavnije i zabavnije. Osim što klizačima početnicima daju sigurnost, oni su i zabavna animacija za djecu i roditelje.

Šarenih boja i raznih oblika, s i bez mogućnosti sjedenja za Ice Wonderland pomagače uvijek se na ledu traži “jedan više”.

Osigurajte dodatnu zabavu i ohrabrite klizače početnike, zatražite ponudu za pomagače za led. 

Ice Wonderland snijeg - Oprema za klizališta

ICE WONDERLAND SNIJEG

Snjegovići i grudanje nezaobilazni su dio onih pravih zimskih blagdanskih trenutaka te su i dodatna zabava za sve posjetitelje klizališta.

Snijegom se može izraditi dodatni prostor pored klizališta za snježnu zabavu poput grudališta ili sanjkališta. Za najmlađu ili onu malo stariju djecu i njihove roditelje na taj je način osiguran još jedan dodatni prostor za druženje i stvaranje uspomena.

Ice Wonderland snijeg može izdržati i više temperature te ga je moguće postaviti i u otvorenim i u zatvorenim prostorima, te lokacijama uz more.

Oprema za zabavu - ICE WONDERLAND FUN FACTORY - autići

FUN FACTORY

Ice Wonderland Fun factory dodatni je koncept zabave na Ice Wonderland klizalištima. Odnosi se na cjelokupni model upravljanja klizalištem, organiziranja dodatnih programa i događanja te osiguravanjem dodatnih pomagala za zabavu na ledu.

U našoj dodatnoj ponudi zabave možete pronaći opremu za klizališta poput autića ili bicikala za led koji oduševljavaju sve posjetitelje. Također, izgradnjom ledenih tobogana osiguravamo i tube za led koje pružaju nezaboravno iskustvo na ledu.

ZANIMA VAS OPREMA ZA ZABAVU NA LEDU?