Ice Wonderland™ klizališta u 14 gradova u Hrvatskoj i regiji

Ice Wonderland®️ klizališta u 14 gradova u Hrvatskoj i regiji

Ice Wonderland®️ klizališta u 14 gradova u Hrvatskoj i regiji

Najuspješnija zimska Ice Wonderland sezona završila je s brojkom od 14 projekata klizališta koja su bila provedena diljem cijele Hrvatske – od projektiranja, montaže i demontaže, održavanja, upravljanja, vođenja.
U 2019. Ice Wonderland je ostvario veliki rast poslovanja u odnosu na 2018., što je ujedno obuhvatilo i veliki broj dogovorenih suradnji, što je za nas značilo i vrlo izazovnu logističku pripremu i provedbu sezone. Unatoč logistički vrlo izazovnom razdoblju zbog specifičnog podudarnog termina isporuke, uspjeli smo to odraditi besprijekorno te je iza nas je 14 velikih projekata i veliki tim ljudi koji je na tome radio.
Zahvaljujem svim gradovima koji su nam ponovo ukazali povjerenje, kao i onima koji su nam se ove godine pridružili. Vjerujemo da smo očekivanja i ulaganja opravdali, nadamo se da ćemo nastaviti suradnju te svake godine biti sve bolji. Također želio bi zahvaliti i svim poslovnim suradnicima i članovima Ice Wonderland tima, kao i medijima koji su nas pratili tijekom cijele sezone.
Veselimo se novim projektima u 2020., za koju su već sada započele rezervacije. Naši planovi za dalje su nastaviti širenje poslovanja u regiji, razvijati Ice Wonderland brend, te dogodine pružati još bolje Ice Wonderland iskustvo.

Natko Bošnjak, direktor