Ice Wonderland™ klizališta u 14 gradova u Hrvatskoj i regiji

Slogan “Delivering Winter Joy” najbolje opisuje više od 10 godina Ice Wonderlanda

Slogan “Delivering Winter Joy” najbolje opisuje više od 10 godina Ice Wonderlanda

“Delivering Winter Joy” slogan je koji najbolje opisuje više od 10 godina rada koje stoje iza Ice Wonderlanda. Tako smo do danas zimsku radost donijeli u više od 10 zemalja diljem Europe, u kojima smo postavili više od 70 ledenih površina svih oblika i vrsta, na kojima je uživalo više od 550.000 klizačica i klizača svih uzrasta. A te naše brojke i dalje rastu, iz mjeseca u mjesec.

Ponosni smo na svaku godinu našeg rada, na svaki naš realizirani projekt, kao i na stalan rast i razvoj Ice Wonderlanda – tvrtke koja danas djeluje u cijeloj Europi pružajući usluge proizvodnje, prodaje, iznajmljivanja i održavanja mobilnih i fiksnih klizališta, Ice Wonderland mini privatnih klizališta pa sve do olimpijskih klizališta visoke kvalitete, uz korištenje najvrsnijih materijala i suvremene tehnologije.

Počeli smo s vizijom i željom da na svojim Ice Wonderland klizalištima posjetiteljima svih generacija omogućimo jedinstveni doživljaj ledene čarolije, profit našim klijentima, mogućnost promocije sporta i rekreacije organizatorima, te obogaćenje turističke ponude brojnim gradovima i mjestima postavljanjem klizališta na novim i atraktivnim lokacijama. Danas tu viziju živimo i ostvarujemo. Prepoznati smo distributer i proizvođač klizališta i ledenih rješenja koji iz godine u godinu razvija svoje poslovanje, usavršava proizvode i usluge i doprinosi popularizaciji klizačke kulture, sporta, zdravog življenja te  istodobno  promicatelj hrvatske kvalitete diljem Europe. 

Veselimo se suradnji sa Vama! Dobrodošli u tvornicu ledene čarolije, dobrodošli u Ice Wonderland. 

Natko Bošnjak, CEO