Natko Bošnjak, Ice Wonderland™ zimska sezona

Novi izazovi – novi uspjesi

Novi izazovi – novi uspjesi

Ice Wonderland zimska sezona je iza nas, kao i izazovna 2020. godina. Bez obzira na gospodarsku nepredvidivost, epidemiološke mjere i preporuke, uspjeli smo izvući maksimum iz ove sezone. Da tome bude tako, zaslužni su svi članovi Ice Wonderland tima koji su svojim trudom, radom, zalaganjem zaslužni za nasmijana lica brojnih klizača, kao i naši poslovni partneri, suradnici i mediji. 

Ove godine klizanje je bilo puno više od dosadašnjih popratnih aktivnosti na manifestacijama – jedna od rijetkih aktivnosti na otvorenom koja je bila dopuštena – sportsko-zabavna rekreacija koja osigurava boravak na svježem zraku, fizičku aktivnost i zabavu.

Zanimljivo je da su klizači na Ice Wonderland klizalištima isticali da im je ovo najbolja godina jer su mogli imati pravo iskustvo na ledu, s obzirom na ograničen broj ljudi. Jako nam je drago da smo uspjeli u ovim izazovnim vremenima opravdati Ice Wonderland brend, kao i dodatno poboljšati iskustvo klizanja. Nadamo se da će se u skorije vrijeme situacija stabilizirati te da ćemo, kako to i inače radimo, sljedeće sezone biti prisutni diljem cijele Hrvatske i regije.

Hvala svima na svakoj poruci podrške našim poslovnim parterima, gradovima s kojima smo imali suradnju, medijima kao i gradovima s kojima zbog okolnosti nismo mogli ove godine realizirati suradnju. Vjerujemo da se vidimo u boljoj, zdravijoj i opuštenijoj sezoni 2021./2022., za koju pripremamo mnogo zimskih noviteta i iznenađenja. 

Ostanite zdravi, odgovorni i čuvajte svoje zdravlje i zdravlje drugih.

Natko Bošnjak, direktor