Natko Bošnjak, Ice Wonderland™ zimska sezona

Novi izzivi – novi uspehi

Novi izzivi – novi uspehi

Zimska sezona Ice Wonderland je za nami in prav tako njeno izzivno leto. Ne glede na gospodarsko nepredvidljivost, epidemiološke ukrepe in priporočila, je nam iz te sezone uspelo doseči maksimum. V letošnjem uspehu prispevali so nasmejani obrazi številkih drsalcev, kot tudi naši partnerji, sodelavci in mediji.

V primerjavi z dosedanjimi dodatnimi aktivnostmi na drsališču, drsanje je letos bilo nekaj več – ena izmed redkih aktivnosti na odprtem bila je dovoljena športno-zabavna rekreacija, ki pa zagotavlja drsanje na svežem zraku, fizično dejavnost in hkratno zabavo.
Zanimivo je, da so drsalci na Ice Wonderland drsališčih poudarjali, da jim je letošnje drsališče bilo najbolj všeč do sedaj, saj so zaradi omejenega števila drsalcev na ledu, imeli priložnost pravega užitka drsanja. Veseli nas dejstvo, da v tem izzivnem obdobju nismo samo opravičili kakovost brenda Ice Wonderland ampak nam je tudi uspelo izboljšati izkušnjo drsanja. Upamo, da se bo stanje povzročeno s korona-krizo kmalu stabiliziralo in da bomo lahko, kot do sedaj, bili prisotni na celotnem hrvaškem območju.

Hvala vsem našim poslovnim partnerjem, mestom in medijem, s katerimi smo imeli kakršnokoli poslovno razmerje, pa tudi mestom, s katerimi nismo mogli realizirati sodelovanja. Hvala za vsako sporočilo spodbude. Upamo, da se vidimo v boljši, zdravejši in bolj sproščeni sezoni 2021/2022, v kateri pripravljamo veliko zimskih novosti in presenečenj.
Ostanite zdravi, odgovorni in varujte svoje zdravje, kot tudi zdravje drugih ljudi.

Natko Bošnjak, direktor Ice Wonderland®️