Uspješna Ice Wonderland sezona - od novog proizvodnog prostora na 4.000 m2 do klizališta u 6 europskih zemalja

Uspješna Ice Wonderland sezona – od novog proizvodnog prostora na 4.000 m2 do klizališta u 6 europskih zemalja

Uspješna Ice Wonderland sezona – od novog proizvodnog prostora na 4.000 m2 do klizališta u 6 europskih zemalja

Vodeća tvrtka za najam i prodaju klizališta Ice Wonderland i ove je godine premašila postavljene poslovne ciljeve i ostvarila izvrsne rezultate u proizvodnji, projektiranju, izradi, postavljanju i vođenju klizališta i ledenih parkova diljem Europe. Tako su Ice Wonderland klizališta i ledeni parkovi ove sezone bili postavljeni u 6 europskih zemalja s ukupno 35 gradova, u kojima su za klizanje na visoko kvalitetnoj ledenoj podlozi uz modernu opremu i kvalitetnu tehničku opremu pružili vrhunsku uslugu. 

Klizališta su svake godine nezaobilazna zimska animacija na javnim gradskim trgovima, parkovima, ali se i sve više privatnih organizatora zimskih manifestacija odlučuje svoju ponudu obogatiti klizalištima i ledenim parkovima. Ono što Ice Wonderland klizalištima daje dodanu vrijednost su entertainment usluge – organizacije zabavnih, sportskih i tematskih događanja na ledu, čime posjetiteljima klizanje na Ice Wonderland klizalištima postaje nezaboravan doživljaj. To potvrđuje i više od 100 dodatnih programa koje je ove godine okupilo tisuće posjetitelja na Ice Wonderland klizalištima. 

“Logistička priprema i proizvodnja za sezonu traje cijelu godinu kako bismo u kratkom periodu dostavili i postavili klizališta. Ove smo godine posebno ponosni na uspješnost sezona u kojoj se Ice Wonderland priča proširila u 6 europskih zemalja, te smo postali prepoznati kao vodeća tvrtka za proizvodnju ledenih površina i pouzdani partneri brojnih županija, gradova i tvrtki, naših klijenata i naručitelja. Iza nas je sezona u kojoj smo ostvarili vrhunske rezultate, kojom ujedno najavljujemo nove poslovne korake i projekte koji su u pripremi za 2023./2024.  “

Kako bi centralizirali proizvodnju klizališta i poslovne procese, te zbog povećane potražnje za Ice Wonderland klizalištima i povećanje opsega poslovanja širenjem na brojna europska tržišta otvoren je Ice Wonderland logističko-proizvodni centar na više od 4000 m2 u Zagrebu.  Ice Wonderland centar na ovaj je način postao inkubator inovativnih rješenja za ledene površine vrhunske kvalitete i suvremene tehnologije. Uz proizvodnju  u njemu se nalazi i skladišni prostor, uredi logistike, ljudskih potencijala, marketinga i uprave.

Otvaranje ovog centra označio je i službeni početak vlastite proizvodnje mobilnih i fiksnih klizališta, ledenih parkova i tobogana prilagođenih svim zahtjevima klijenata i specifičnostima lokacije. U sklopu cjelovite 360 usluge klijentima pružamo na jednom mjestu izradu projektne dokumentacije, dizajna projektnih rješenja, uz individualnu ponudu u koju je moguće uklopiti boje, materijale i brendiranje prema željama klijenata.

“Otvorenjem ovog centra zaokružili smo 10 godina poslovanja i ostvarili postavljeni cilj: omogućiti uvjete za proizvodnju visoko kvalitetnih klizališta i ledenih površina u Hrvatskoj. Predanim radom i upornošću cijelog Ice Wonderland tima u tome smo i uspjeli. Ovim korakom otvorili novo poglavlje našeg poslovanja koji se pokazao više nego potreban i uspješan potez, s obzirom da možemo reći da je sezona 2022./2023. najuspješnija do sad. Ova centralizacija poslovnih procesa i proizvodnje omogućila nam je brzu ekspanziju na europsko tržište, ako i mogućnost da Europi predstavimo kvalitetu hrvatske proizvodnje.” o domaćoj proizvodnji klizališta i novom logističkom centru izjavio je direktor Ice Wonderlanda Natko Bošnjak.

Ususret novoj sezoni idemo hrabro, marljivo i predanim radom prema ostvarenju novih ciljeva.