Ice Wonderland™ klizališta u 14 gradova u Hrvatskoj i regiji

Drsališča Ice Wonderland®️ v 14 mestih na Hrvaškem in v regiji

Drsališča Ice Wonderland®️ v 14 mestih na Hrvaškem in v regiji

Najbolj uspešna Ice Wonderland sezona končala se je s številom od 14 projektov drsališč, ki so se izvajali na celotnem hrvaškem območju – od projektiranja, montaže in demontaže, vzdrževanja, upravljanja in vodenja.
V letu 2019 je Ice Wonderland dosegel veliko rast v poslovanju, v primerjavi z letom 2018. Razlog temu je veliko število dogovorjenih sodelovanj, kar je za nas pomenilo precej izzivno logistično pripravo in izvedbo sezone. Kljub logistično izzivnem obdobju, zaradi specifičnega sovpadnega termina dostave, uspelo nam je narediti vse brezhibno in je za nami 14 velikih projektov ter velika ekipa ljudi, ki nam je pri tem pomagala.
Zahvaljujem se vsem mestom, ki so nam znova izkazali zaupanje, kot tudi tistim, ki so se nam letos pridružili. Upamo, da smo izpolnili vsa pričakovanja in naložbe. Upamo tudi, da bomo nadaljevali s sodelovanjem in hkrati postajali vse boljši. Prav tako bi se rad zahvalil svojim poslovnim partnerjem in članom ekipe Ice Wonderland, kot tudi medijem, ki so nas spremljali tekom celotne sezone.
Že sedaj se vselimo novih projektov v letu 2020, za katerega so se rezervacije že začele. Naši načrti za prihodnost so nadaljevati s širnjenjem poslovanja v regiji, razvijati brend Ice Wonderland ter v naslednjem letu ponujati še boljšo Ice Wonderland izkušnjo.
Natko Bošnjak, direktor Ice Wonderland®️