Naslovnica

IceWonderland_klizališta_ice_rinks-eisbahnen_drsališč
IceWonderland_klizanje_ice_parks-eisbahnen_skaten_drsanje
Ice Wonderland - klizalište u Koprivnici
previous arrow
next arrow
Slider

DOBRO DOŠLI U ICE WONDERLAND®️ TVORNICU LEDENE ČAROLIJE


Naša ledena priča započela je 2011. godine. Iza nas je 10 godina predanog rada, iskustva, ulaganja u zaposlenike te razvoj i kvalitetu opreme. Ponosni smo na svaku godinu našeg rada, svaki realizirani ledeni projekt, a osobito se veselimo projektima koji dolaze.

NAJAM I PRODAJA KLIZALIŠTA I LEDENIH PARKOVA

Ice Wonderland®️ je vodeća tvrtka za proizvodnju, iznajmljivanje i prodaju opreme za mobilna i fiksna klizališta, te provedbu i organizaciju događanja na ledenim površinama. Naša oprema i usluge mogu zadovoljiti sve zahtjeve klijenata, od velikih projekata Olimpijskih klizališta na otvorenom, ledenih parkova, manjih mobilnih klizališta pa sve do uređenja izložbenih prostora i organiziranja evenata. Neprestanim ulaganjem u naše zaposlenike i opremu osiguravamo najveću kvalitetu proizvoda te realiziramo individualne ideje i želje naših klijenata. Ono što nas čini vodećima uz višegodišnje iskustvo, individualan pristup te niz zadovoljnih klijenata, svakako su i brojne dodatne usluge koje osiguravamo, poput vođenja klizališta, organiziranje evenata, sportskih događanja te škole klizanja i/ili hokeja. Naša je misija neprestano stvarati ledenu čaroliju kroz klizališta i ledene parkove koji su za djecu i odrasle ugodno mjesto za zabavu, sport, rekreaciju ili blagdanske trenutke.

USLUGE

PROJEKTIRANJE

Projektiramo optimalna ledena rješenja kako bi zajedno s klijentima kreirali odgovarajući projekt. Pri procesu izrade projekta uzimamo u obzir željenu vrstu klizališta i ledenih parkova, te projektiramo plan sukladno lokaciji i postojećoj infrastrukturi koja bi zadovoljila sve potrebe klijenta, vremenske uvjete i popratne sadržaje uz klizališta i ledene parkove.

NAJAM I PRODAJA

Prema dogovorenom projektu klijentu nudimo mogućnost najma ili kupovine klizalište i potrebne opreme mobilnih i fiksnih klizališta, kao i ledenih parkova. Prema odluci o najmu ili kupovini klizališta i ledenih parkova, dodatne opreme te ostalih usluga, pripremamo svu potrebnu dokumentaciju, plan provedbe i hodogram realizacije.

STANDARDNA I DODATNA OPREMA

Standardna dodatna oprema klizališta i ledenih parkova obuhvaća klizaljke, pomagače pri klizanju te grebalice za led, koje će omogućiti jednostavno i kvalitetno održavanje ledenih površina i zabavu, kako bi pružili nezaboravno klizačko iskustvo svim posjetiteljima. Na zahtjev klijenata postoji mogućnost i dobavljanja ostale opreme za događanja.

MONTAŽA I DEMONTAŽA

Naš tim sudjeluje u cjelokupnom procesu montaže i demontaže, koji uključuje transport opreme na lokaciju, sastavljanje klizališta i ledenih parkova u dogovorenom vremenskom roku. Uz to osiguravamo pripremu ledenih površina za otvorenje i puštanje u rad, kao i demontažu koja se izvršava na dogovoreni dan u najkraćem mogućem roku.

PODRŠKA,SERVIS i ODRŽAVANJE

Naša tehnička podrška dostupna je svaki dan kako bi vam stajala na usluzi za sva pitanja oko tehničkog funkcioniranja klizališta i ledenih parkova, kao i rješavanje eventualnih poteškoća ili nejasnoća tijekom trajanja klizališne sezone, kako bi se neželjene situacije otklonile čim prije, a ledeno klizačko iskustvo trajalo čim duže.

UPRAVLJANJE I VOĐENJE

Našim klijentima nudimo princip “ključ u ruke”, pri čemu naš stručni tim upravlja cjelokupnim klizalištem, zaposlenicima, održavanjem i vođenjem klizališta – što podrazumijeva naplatu, kontrolu rada, te svakodnevno održavanje opreme, kao i Fun factory – mogućnost organizacije događanja na ledu poput škola klizanja, natjecanja i predstava.

Tražite zabavu na ledu?

PROJEKTI

ICE WONDERLAND®️ U HRVATSKOJ I REGIJI

2011. – 2021.

10+

godina iskustva

450.000+

zadovoljnih klizača

123+

škole klizanja

78+

zabavnih i sportskih programa na ledu

MEDIJI O NAMA

NOVOSTI


 • Otvorena sezona klizanja u zagrebačkom Z centru
  Prošlog vikenda otvorena je sezona klizanja bajkovitim zagrebačkim klizalištem u sklopu Z centra, nove trgovačke lokacije, koja je u kratkom roku postala omiljeno mjesto shoppinga i zabave u zapadnom dijelu Zagreba. Otvorenje klizališta nisu propustili ljubitelji klizanja svih generacija, koji su pohrlili isprobati Ice Wonderland led. Tako su se smijeh i veselje mogli čuti, a…
 • Uskoro nova Ice Wonderland®️ sezona klizanja diljem Hrvatske i inozemstva
  Prvi znakovi jeseni za nas označavaju da počinje nova Ice Wonderland®️ sezona klizanja. Želeći dogovoriti i pripremiti se na vrijeme za Ice Wonderland®️ klizališta, ledene parkove i staze koja stižu u gradove diljem Hrvatske i regije, mnoga mjesta već su krenula s planiranjem sezone klizanja. S nestrpljenjem čekamo početak nove sezone klizanja za koju pripremamo nove lokacije, nove oblike ledenih parkova i klizališta…
 • Ljetna sezona rolanja u Zagrebu
  Dočekali smo toplo vrijeme, a s njime i ljetne aktivnosti, pa tako i jedva dočekali prvu Ice Wonderland®️ sezonu rolanja. Rolanje je jedna od omiljenih oblika rekreacije malih i velikih, idealna za druženje s prijateljima i obitelji, zato nas posebno veseli da smo vam ove godine pripremili novitet u našoj ponudi – rolališta i tako pokrenuli novi trend ljetne zabave.
 • Novost – Najam i prodaja rolališta
  Svake godine Ice Wonderland®️ uslugu podižemo na novu razinu – ulažemo u kvalitetu ponude, širimo asortiman, ubrzavamo logistiku, istražujemo nove tehnologije i koncepte, dodajemo vrijednost proizvodima za isplativost investicije kako bi svojim uslugama pružili “ključ u ruke” našim klijentima za sportsku i zabavnu animaciju tijekom zimske sezone klizanja.

PONOSNI ČLAN SVJETSKE ORGANIZACIJE ZA SPORT I REKREACIJU