Naslovnica

Rolaliste Z centar
Rolalište Arena Zagreb
IceWonderland_klizanje_ice_parks-eisbahnen_skaten_drsanje
Ice Wonderland - klizalište u Koprivnici
IceWonderland_klizališta_ice_rinks-eisbahnen_drsališč
previous arrow
next arrow
Slider

DOBRO DOŠLI U ICE WONDERLAND®️ TVORNICU LEDENE ČAROLIJE


Naša ledena priča započela je 2011. godine. Iza nas je 11 godina predanog rada, iskustva, ulaganja u zaposlenike te razvoj i kvalitetu opreme. Ponosni smo na svaku godinu našeg rada, svaki realizirani ledeni projekt, a osobito se veselimo projektima koji dolaze.

NAJAM I PRODAJA KLIZALIŠTA I LEDENIH PARKOVA

Ice Wonderland®️ je vodeća tvrtka za proizvodnju, iznajmljivanje i prodaju opreme za mobilna i fiksna klizališta, te provedbu i organizaciju događanja na ledenim površinama. Naša oprema i usluge mogu zadovoljiti sve zahtjeve klijenata, od velikih projekata Olimpijskih klizališta na otvorenom, ledenih parkova, manjih mobilnih klizališta pa sve do uređenja izložbenih prostora i organiziranja evenata. Neprestanim ulaganjem u naše zaposlenike i opremu osiguravamo najveću kvalitetu proizvoda te realiziramo individualne ideje i želje naših klijenata. Ono što nas čini vodećima uz višegodišnje iskustvo, individualan pristup te niz zadovoljnih klijenata, svakako su i brojne dodatne usluge koje osiguravamo, poput vođenja klizališta, organiziranje evenata, sportskih događanja te škole klizanja i/ili hokeja. Naša je misija neprestano stvarati ledenu čaroliju kroz klizališta i ledene parkove koji su za djecu i odrasle ugodno mjesto za zabavu, sport, rekreaciju ili blagdanske trenutke.

NOVO U PONUDI

PRODAJA I NAJAM ROLALIŠTA

Rolanje je nova zabavna sportska animacija u Ice Wonderland ponudi za otvorene i zatvorene prostore idealna za korištenje tijekom cijele godine. U vremenu izvan zimske klizačke sezone odaberite najam ili prodaju rolališta vrhunske kvalitete koje projektiramo, postavljamo, demontiramo, a nudimo i dodatnu usluge vođenja i upravljanja rolališta, kao i Fun factory zabavni sadržaj s programom za posjetitelje. Mobilna i fiksna rolališta projektiraju se prema željenoj lokaciji klijenta, infrastrukturnim i ostalim mogućnostima za koje pripremamo projektne prijedloge, kako bi vizualno prikazali opcije koje se uklapaju prema traženim karakteristikama. S obzirom na prostor i veličinu lokacije, te vremenski period, otvorenost, zatvorenost ili natkrivenost prostora u ponudi izrađujemo prijedlog oblika rolališta koji bi zadovoljio potrebe i mogućnosti koncepta.

USLUGE

PROJEKTIRANJE

Projektiramo optimalna ledena rješenja kako bi zajedno s klijentima kreirali odgovarajući projekt. Pri procesu izrade projekta uzimamo u obzir željenu vrstu klizališta i ledenih parkova, te projektiramo plan sukladno lokaciji i postojećoj infrastrukturi koja bi zadovoljila sve potrebe klijenta, vremenske uvjete i popratne sadržaje uz klizališta i ledene parkove.

NAJAM I PRODAJA

Prema dogovorenom projektu klijentu nudimo mogućnost najma ili kupovine klizalište i potrebne opreme mobilnih i fiksnih klizališta, kao i ledenih parkova. Prema odluci o najmu ili kupovini klizališta i ledenih parkova, dodatne opreme te ostalih usluga, pripremamo svu potrebnu dokumentaciju, plan provedbe i hodogram realizacije.

STANDARDNA I DODATNA OPREMA

Standardna dodatna oprema klizališta i ledenih parkova obuhvaća klizaljke, pomagače pri klizanju te grebalice za led, koje će omogućiti jednostavno i kvalitetno održavanje ledenih površina i zabavu, kako bi pružili nezaboravno klizačko iskustvo svim posjetiteljima. Na zahtjev klijenata postoji mogućnost i dobavljanja ostale opreme za događanja.

MONTAŽA I DEMONTAŽA

Naš tim sudjeluje u cjelokupnom procesu montaže i demontaže, koji uključuje transport opreme na lokaciju, sastavljanje klizališta i ledenih parkova u dogovorenom vremenskom roku. Uz to osiguravamo pripremu ledenih površina za otvorenje i puštanje u rad, kao i demontažu koja se izvršava na dogovoreni dan u najkraćem mogućem roku.

PODRŠKA,SERVIS i ODRŽAVANJE

Naša tehnička podrška dostupna je svaki dan kako bi vam stajala na usluzi za sva pitanja oko tehničkog funkcioniranja klizališta i ledenih parkova, kao i rješavanje eventualnih poteškoća ili nejasnoća tijekom trajanja klizališne sezone, kako bi se neželjene situacije otklonile čim prije, a ledeno klizačko iskustvo trajalo čim duže.

UPRAVLJANJE I VOĐENJE

Našim klijentima nudimo princip “ključ u ruke”, pri čemu naš stručni tim upravlja cjelokupnim klizalištem, zaposlenicima, održavanjem i vođenjem klizališta – što podrazumijeva naplatu, kontrolu rada, te svakodnevno održavanje opreme, kao i Fun factory – mogućnost organizacije događanja na ledu poput škola klizanja, natjecanja i predstava.

Tražite zabavu na ledu?

PROJEKTI

ICE WONDERLAND®️ U HRVATSKOJ I EUROPI

2011. – 2022.

10+

europskih zemalja

11+

godina iskustva

20+

gradova u Hrvatskoj i BiH

70+

postavljenih klizališta u Hrvatskoj i Europi

250+

škola klizanja i zabavnih programa na ledu

550.000+

zadovoljnih klizača

MEDIJI O NAMA

NOVOSTI


 • Slogan “Delivering Winter Joy” najbolje opisuje više od 10 godina Ice Wonderlanda
  “Delivering Winter Joy” slogan je koji najbolje opisuje više od 10 godina rada koje stoje iza Ice Wonderlanda. Tako smo do danas zimsku radost donijeli u više od 10 zemalja diljem Europe, u kojima smo postavili više od 70 ledenih površina…
 • Ice Wonderland postao je zastupnik WM Ice Technics
  Od naših početaka, pružanje vrhunske usluge klijentima temelj je našeg poslovanja. Upravo kako bismo kvalitetu naše usluge nadograđivali a našim klijentima ponudili istodobno najsuvremenija rješenja, našu smo Ice Wonderland®️ uslugu upotpunili zastupstvom WM Ice Technics…
 • Ovog proljeća donosimo vam hit rolalište u Z centru
  Rolajte se s nama ovog proljeća na rolalištu ispred Z centra u Zagrebu. Svakog dana od 10 do 21 sati rolajte se u ritmu glazbe i dočekajte večer kad je rolalište obasjano svjetlima mnogobrojnih lampica što daje poseban doživljaj. Provedite vrijeme na otvorenom uz zabavu na kotačićima od jutra do mraka!
 • Najava proljetne sezone 2022.
  Ovog proljeća dočekujemo vas na kotačićima. Boravak na otvorenom i tjelesna aktivnost samo su neke od prednosti rolanja koja nedvojbeno privlače djecu, mlade i odrasle na zabavu na kotačićima. Rolališta koja se mogu uklopiti na svaku površinu i stvoriti zabavu za posjetitelje promotivnih i turističkih manifestacija, trgovačkih centara, hotelskih…

ZASTUPNIŠTVO WM Ice Technics

Zastupnik WM Ice Technics
WM-Ice-Technics-Logo

Strojevi za održavanje leda

PONOSNI ČLAN SVJETSKE ORGANIZACIJE ZA SPORT I REKREACIJU