NASLOVNICA

Ice Wonderland - klizalište u Koprivnici
previous arrow
next arrow
Slider

IZPOSOJA IN PRODAJA DRSALIŠČ IN LEDENIH PARKOV

Ice Wonderland je eno izmed vodilnih podjetij v proizvodnji, najemu ter prodaji opreme za mobilna in fiksna drsališča ter za vodenje in organizacijo dogodkov na ledenih površinah. Naša oprema in storitve lahko zadoščajo vsem zahtevam odjemalcev, od velikih projektov Olimpijskih drsališč na odprtem, ledenih parkov, manjših mobilnih drsališč pa vse do urejevanja razstavnih prostorov in organiziranja dogodkov. Z nenehnim vlaganjem v naše zaposlene in opremo zagotavljamo največjo kakovost izdelkov ter realiziramo posamezne ideje in želje naših odjemalcev. Tisto, kar nas dela vodilne na tem področju, poleg večletnih izkušenj, individualnega pristopa ter serije zadovoljnih odjemalcev, so vsekakor tudi številne dodatne storitve, ki jih zagotavljamo, kot je vodenje drsališč, organiziranje dogodkov, športnih dogodkov, ter šole drsanja in/ali hokeja. Naše poslanstvo je nenehno ustvarjati ledeno pravljico s pomočjo drsališč in ledenih parkov, ki pa so za otroke kot tudi za odrasle ugodno mesto za zabavo, šport, rekreacijo ali praznične trenutke.

STORITVE

PROJEKTIRANJE

Projektiramo optimalne ledene rešitve, ki bi ustrezale strankam, s katerimi bi lahko skupaj kreirali določen projekt. V procesu izdelave projekta v poštev vzamemo tudi želeno vrsto drsališča in ledenih parkov, ter projektiramo načrt v skladu z lokacijo in infrastrukturo, ki že obstaja in ki bi lahko zadovoljila vsem potrebam strank, vremenskim razmeram in dodatnim vsebinam ob drsališčih in ledenih parkov.

NAJEM IN PRODAJA

Po sprejetem projektu, stranki omogočamo možnosti najema ali nakupa drsališča in ostale opreme mobilinih in fiksnih drsališč ter ledenih parkov. Na podlagi odločbe o najemu ali nakupu drsališča in ledenih parkov, dodatne opreme ali drugih storitev, pripravljamo vso potrebno dokumentacijo, načrt izvajanja ter hodogram realizacije.

STANDARDNA IN DODATNA OPREMA

Standardna in dodatna oprema drsališča in ledenih parkov zajema drsalke, pomočnike ob drsanju, ter strgala za led, ki bojo omogočala enostavno in kakovostno vzdrževanje ledenih površin, kot tudi zabavo, ki bo lahko omogočila nepozabno izkušnjo drsanja vsem obiskovalcem. Na zahtevo stranke obstaja tudi možnost ponudbe druge opreme za različne dogodke na ledu.

MONTAŽA IN DEMONTAŽA

Naša ekipa sodeluje na splošno v procesu montaže in demontaže, ki vključuje transport opreme na lokacijo, sestavljanje drsališča in ledenih parkov v dogovorjenem časovnem obdobju. Poleg tega, zagotavljamo pripravo ledenih površin ob odprtju ter zagonu drsališča, kot tudi demontažo, ki se izvaja na vnaprej dogovorjen dan in v najkrajšem možnem časovnem obodobju.

PODPORA, SERVIS IN VZDRŽEVANJE

Naša tehnična podpora je dostopna vsak dan – tako smo vam na razpolagi v primeru vprašanj glede tehničnega funkcioniranja drsališča in ledenih parkov, kot tudi za eventuelno reševanje težav ali dvoumnosti tekom drsališčne sezone. To storimo, da bi se neželene situacije čimprej rešile, izkušnja drsanja pa trajala čim dlje.

UPRAVLJANJE IN VODENJE

Našim strankam nudimo princip “ključ v roke”, pri čemer naša strokovna ekipa upravlja z celotnim drsališčem, z zaposlenimi, z vzdrževanjem in vodenjem drsališča, kar pomeni obračun, kontrolo dela, ter vsakodnevno vzdrževanje opreme, kot tudi Fun factory – možnost organizacije dogodkov na letu kot so šole drsanja, tekmovanja in predstave.

Iščete ledeno zabavo?

PROJEKTI

2011. – 2021.

10+

let izkušenj

450.000+

zadovoljnih drsalcev

123+

šole za drsanje

78+

zabavnih in športnih programov na ledu

Ice Wonderland®️ v regiji

NOVICE

 • Ice Wonderland®️ nov logotip
  Za nami je naših prvih 10 let na ledu. Ob desetem rojstnem dnevu vam predstavljamo nov Ice Wonderland logotip. Z modernejšim in enostavnejšim oblikovanjem vstopamo v novo Ice Wonderland obdobje, za katerega bi radi želeli, naj traja skozi vse leto. Naš pingvin, čeprav v nekoliko spremenjeni izdaji, je še naprej glavni igralec v Ice Wonderlandu…
 • Ice Wonderland®️ članstvo v IAKS
  IAKS (INTERNATIONAL ASSOCIATION FOR SPORTS AND LEISURE FACILITIES) je vodilna svetovna organizacija, ki združuje strokovne ljudi iz področja športa in rekreacije in deluje od leta 1965. IAKS je pri svojemu delu predana v razvoj športne industrije, odprtih in zaprtih športnih objektov, medtem ko v svojem delovanju izjemno poudarja in spodbuja k pomenu aktivnega življenskega sloga…
 • Novi izzivi – novi uspehi
  Novi izzivi – novi uspehi Zimska sezona Ice Wonderland je za nami in prav tako njeno izzivno leto. Ne glede na gospodarsko nepredvidljivost, epidemiološke ukrepe in priporočila, je nam iz te sezone uspelo doseči maksimum. V letošnjem uspehu prispevali so nasmejani obrazi številkih drsalcev, kot tudi naši partnerji, sodelavci in mediji. V primerjavi z dosedanjimi…
 • Drsališča Ice Wonderland®️ v 14 mestih na Hrvaškem in v regiji
  Najbolj uspešna Ice Wonderland sezona končala se je s številom od 14 projektov drsališč, ki so se izvajali na celotnem hrvaškem območju – od projektiranja, montaže in demontaže, vzdrževanja, upravljanja in vodenja.V letu 2019 je Ice Wonderland dosegel veliko rast v poslovanju, v primerjavi z letom 2018. Razlog temu je veliko število dogovorjenih sodelovanj, kar…